Wft header
  1. Home
  2. Wft Schade Zakelijk

Wft Schade Zakelijk

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Schade Zakelijk. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

Opleiding zakelijke schadeverzekeringen

Wil jij klanten adviseren over zakelijke schadeverzekeringen? Dan moet je beschikken over de beroepskwalificatie Adviseur Schade Zakelijk. Deze behaal je door te slagen voor de examens Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk. Met de opleiding Wft Schade Zakelijk beschik jij over de kennis om klanten te adviseren over schaderisico’s. 

Deze opleiding bereidt je voor op het wettelijk examen Wft Schade Zakelijk. Met behulp van ervaren trainers en gepersonaliseerd leren ben jij uitstekend voorbereid op het examen. De opleiding is op maat gemaakt waardoor je een uniek en eigen leerpad volgt.

Opleidingsaanbod Wft Schade Zakelijk

Dukers & Baelemans biedt verschillende leervormen en pakketten aan die aansluiten bij jouw wensen. Je kunt er voor kiezen om klassikaal les te krijgen van een ervaren docent. Werk jij liever ergens anders? Wij bieden ook de klassikale opleidingen als virtual classroom aan. Bij Dukers & Baelemans heb jij de mogelijkheid om te studeren om de manier die voor jou prettig werkt.

Wft Schade Zakelijk

Wft Schade zakelijk oefenexamen

Bereid jezelf extra voor met ons gratis oefenexamen. Zo haal jij gemakkelijk het examen Wft Schade Zakelijk. Download dan ons gratis oefenexamen Wft Schade Zakelijk.

Gratis oefenexamen Wft Schade Zakelijk 

Altijd op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen

Naast onze opleidingen hebben we ook een digitaal kennisplatform ‘Permanent Actueel’. Dit is een gemakkelijke en efficiënte manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, fiscale zaken en andere zaken die van invloed zijn op de praktijk. Voor meer informatie bekijk Permanent Actueel.