Wft header
  1. Home
  2. Wft Hypothecair Krediet

Wft Hypothecair Krediet

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Hypothecair Krediet. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

De overgang van Wft 2022 naar 2023 voor 'Wft - examentraining via videoleren' en 'Wft - extra oefenexamens'

Vanaf 1 april heb je toegang tot nog relevante bestaande content vanuit de 2022 omgeving. De Wft 2022 versie wordt stap voor stap geactualiseerd. De video leercontent en oefenexamens worden uiterlijk medio mei aangevuld met 2023 content in de huidige leeromgeving.

Wft Hypothecair Krediet opleiding

Met de Wft Hypothecair Krediet opleiding heb je een van de drie examens binnen om als hypotheekadviseur aan de slag te gaan. Samen met de modules Wft Basis en Wft Vermogen ben je bevoegd om als professional financiële adviezen te geven. Onze modules bereiden je uitstekend voor op het examen van hypothecair krediet. Bij Dukers & Baelemans geloven we in gepersonaliseerd leren. Onze opleidingen zijn op maat gemaakt en passen bij jouw wensen en behoeften. Zo volg je een uniek en eigen leerpad. 

Verschillende pakketten en leervormen

Binnen het opleidingsaanbod heb je de mogelijkheid voor verschillende pakketten en leervormen. Hierdoor kun je kiezen voor een methode die bij jouw wensen aansluit. Kies je voor het beroepskwalificatie pakket? Dan heb je het volledige pakket om daarna aan de slag te gaan als hypotheekadviseur. Je kunt ook kiezen voor een digitaal zelfstudiepakket. Hier krijg je toegang tot onze interactieve digitale leeromgeving en kun je zelfstandig door de training heen. Hoe jij ook wilt leren, je haalt de Wft Hypothecair Krediet opleiding gemakkelijk met een van onze leervormen.

Wft Hypothecair Krediet

Wft Hypothecair Krediet oefenexamen

Wil je naast de trainingen die je al volgt, zelf aan de slag met een oefenexamen? Download dan ons gratis oefenexamen Wft hypothecair krediet.

Gratis oefenexamen Wft Hypothecair Krediet