Wft header
  1. Home
  2. Wft Hypothecair Krediet

Wft Hypothecair Krediet

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Hypothecair Krediet. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

Wft Hypothecair Krediet opleiding

Met de Wft Hypothecair Krediet opleiding heb je een van de drie examens binnen om als hypotheekadviseur aan de slag te gaan. Samen met de modules Wft Basis en Wft Vermogen ben je bevoegd om als professional financiële adviezen te geven. Onze modules bereiden je uitstekend voor op het examen van hypothecair krediet. Bij Dukers & Baelemans geloven we in gepersonaliseerd leren. Onze opleidingen zijn op maat gemaakt en passen bij jouw wensen en behoeften. Zo volg je een uniek en eigen leerpad. 

Verschillende pakketten en leervormen

Binnen het opleidingsaanbod heb je de mogelijkheid voor verschillende pakketten en leervormen. Hierdoor kun je kiezen voor een methode die bij jouw wensen aansluit. Kies je voor het beroepskwalificatie pakket? Dan heb je het volledige pakket om daarna aan de slag te gaan als hypotheekadviseur. Je kunt ook kiezen voor een digitaal zelfstudiepakket. Hier krijg je toegang tot onze interactieve digitale leeromgeving en kun je zelfstandig door de training heen. Hoe jij ook wilt leren, je haalt de Wft Hypothecair Krediet opleiding gemakkelijk met een van onze leervormen.

Wft Hypothecair Krediet

Wft Hypothecair Krediet oefenexamen

Wil je naast de trainingen die je al volgt, zelf aan de slag met een oefenexamen? Download dan ons gratis oefenexamen Wft hypothecair krediet.

Gratis oefenexamen Wft Hypothecair Krediet

 

Examen afleggen

Tijdens het bestellen van je opleiding kun je een bijbehorende Wft examenvoucher bestellen. Hiermee boek je jouw examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) op een locatie, datum en tijdstip van jouw keuze. Het EIFD heeft beschikking over ongeveer 25 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.