Wft header
  1. Home
  2. Wft Vermogen

Wft Vermogen

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Vermogen. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

Wft Vermogen

De opleiding Wft Vermogen bereidt jou zo goed mogelijk voor op het Wft-examen. Wft Vermogen is een van de drie opleidingen die je moet volgen om als financieel professional klantadvies te geven over vermogensoplossingen en inkomensverzekeringen. Je moet hiervoor beschikken over de volgende beroepskwalificaties:

  • Adviseur Vermogen
  • Adviseur Inkomen

Deze beroepskwalificaties haal je door te slagen voor de wettelijke examens Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Inkomen. Bij Dukers & Baelemans slaag je gemakkelijk door onze ervaren trainers en ons op maat gemaakte leervormen. Naast onze opleidingen bieden we ook nog de mogelijkheid om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied met ons kennisplatform. Lees hier meer over Permanent actueel

Opleidingsaanbod Wft Vermogen

Dukers & Baelemans biedt jou een ruime keuze uit pakketten en leervormen. Volg jij de opleiding liever klassikaal? Of kies je liever voor een Virtual Classroom, waar je zowel leert in groepsverband als individueel? Er zijn verschillende mogelijkheden zodat jij op jouw manier kan studeren. Voor de mensen die meer behoefte hebben aan flexibel studeren, is er ook de mogelijkheid voor een digitaal zelfstudiepakket waar je toegang krijgt tot onze interactieve, digitale leeromgeving.

Wft vermogen

Wft Vermogen oefenexamen

Wil je naast de trainingen die je al volgt, zelf aan de slag met een oefenexamen? Download dan ons gratis oefenexamen Wft Vermogen.

Gratis oefenexamen Wft Vermogen