Dukers Baelemans 7357
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. CDD/KYC
 4. Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)
CDD/KYC

Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)

 • Relevante actualiteiten voor financieel professionals en CDD/KYC-professionals
 • Vertaalslag van actualiteiten naar toepassing in de praktijk
 • Aantoonbare bekwaamheid richting opleidingsvereiste (art. 35 Wwft) na behalen toetsen
 • Studievorm Digitaal
 • Geldigheid 1 jaar
 • Prijs € 109

Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)

Customer Due Diligence (CDD)/Know Your Customer (KYC) is een essentiële voorwaarde voor een gezond financieel stelsel. Door de Wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering (Wwft) en de druk van toezichthouders, is het bestrijden van financiële criminaliteit prioriteit bij Wwft-plichtige organisaties (zoals banken, beleggingsinstellingen, betaaldiensten, notarissen, accountants, belastingadviseurs en handelsondernemingen).

Met Permanent Actueel blijf je relevant en actueel in de veranderende wereld van CDD/KYC. Of het nu een nieuwe anti-witwasrichtlijn, de effecten van het UBO-register of de impact van kunstmatige intelligentie op transactiemonitoring is, dit vakgebied ontwikkelt zich continu.

Heb je klantcontact en/of heeft je werk raakvlakken met CDD/KYC? Dan voldoe je door Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC) én de e-learning Wwft Introductie (CDD/KYC) aan de opleidingsvereiste (art. 35 Wwft). Ook leg je hiermee de basis voor de adequate toepassing van CDD/KYC, die intern gewaarborgd en nageleefd moet worden.

Inhoud

Bij Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC) krijg je elke maand een nieuwe actualiteit aangeboden. We brengen je telkens via e-mail op de hoogte. De geselecteerde onderwerpen gaan over relevante actualiteiten en zaken die in de praktijk als moeilijk worden ervaren.

Je sluit elke actualiteit af met een toets van drie vragen. Je bent aantoonbaar permanent actueel als je per 31 december van het kalenderjaar alle actualiteiten heb behaald. Je behaalt de toetsen met een minimale score van 80%. Wanneer je alle toetsen in december van het kalenderjaar hebt behaald, kun je in het opleidingsportaal je persoonlijke certificaat downloaden.

Voor wie?

Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC) is gericht op iedereen die in de financiële sector klantcontact heeft en/of op de werkvloer raakvlakken heeft met CDD/KYC. De geselecteerde onderwerpen gaan over actualiteiten en zaken die in de praktijk als moeilijk worden ervaren.

Ze zijn relevant voor de werkzaamheden voor jou als financieel professional, voor welke organisatie je ook werkt. De Wwft en integriteitsrisico’s van klanten doorkruisen namelijk niet alleen financiële instellingen: het voorkomen van witwassen en terrorisme is de verantwoordelijkheid van de financiële sector als geheel.

Permanent Actueel KYC/CDD (Wwft) is bijvoorbeeld bedoeld voor:

 • CDD/KYC-professionals die actueel en relevant willen blijven in hun vakgebied.
 • Professionals die vanuit hun werkzaamheden permanent actueel op het gebied van CDD/KYC dienen te zijn. Denk hierbij aan (financieel) professionals bij financiële instellingen en compliance medewerkers, accountantskantoren of beleggingsinstellingen.
 • (Financieel) professionals die een rol als CDD/KYC-professional ambiëren.

Leervorm

Je ontvangt toegang tot de learning playlist ‘Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)’. Elke maand plaatsen we een nieuwe actualiteit in deze playlist. Je oefent de actualiteit met twee oefenvragen. Je rondt de actualiteit af met drie toetsvragen. Bij elke actualiteit vind je ook een printversie. Zo bestudeer je de actualiteit op de manier waarop jij dat wilt.

De learning playlist loopt van 1 januari t/m 31 december. Is het kalenderjaar voorbij en heb je op basis van je looptijd (1 jaar) nog recht op Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)? Dan wordt je ingeschreven voor Permanent Actueel voor het nieuwe kalenderjaar.

Let op: de inlogcode voor de digitale leeromgeving is na ontvangst 1 jaar geldig. 

Vervolgopleidingen

Moet je nog voldoen aan de andere zaken uit de opleidingsvereiste (art. 35 Wwft)? Dan is Wwft introductie (CDD/KYC) geschikt voor jou. Door naast Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC) ook de e-learning Wwft Introductie (CDD/KYC) af te ronden, voldoe je aantoonbaar aan de opleidingsvereiste (art. 35 Wwft). Ook leg je hiermee de basis voor de adequate toepassing van CDD/KYC, die intern gewaarborgd en nageleefd moet worden

Inschrijven

Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)

Prijs
€ 109
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). 

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans