WEBSIZE Dukers Baelemans 6733
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. CDD/KYC
  4. Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)
CDD/KYC

Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)

  • Blijf actueel in de wervelende wereld van CDD/KYC
  • Leer actualiteiten te vertalen naar jouw praktijk
  • Bekroon je inspanningen met een persoonlijk certificaat
  • Studievorm Digitaal
  • Geldigheid 1 jaar
  • Prijs € 114

Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)

Wat ga je leren?

Met Wwft Permanent Actueel blijf je helemaal bij in de veranderende wereld van CDD/KYC. Of het nu gaat om een anti-witwasrichtlijn, slinkse witwasmethodes, of de invloed van kunstmatige intelligentie op transactiemonitoring, dit vakgebied groeit constant door. Dus waarom achterblijven? Houd jezelf up-to-date en blijf relevant met Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC). 

Voor wie?

Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC) is voor iedereen in de financiële sector die klantcontact heeft en/of op de werkvloer raakvlakken heeft met CDD/KYC, voor welke organisatie je ook werkt. De Wwft en integriteitsrisico’s van klanten doorkruisen namelijk niet alleen financiële instellingen: het voorkomen van witwassen en terrorisme is de verantwoordelijkheid van de financiële sector als geheel. 

Resultaat

Bij Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC) vind je elke maand een nieuwe actualiteit. We brengen je telkens via e-mail op de hoogte. De geselecteerde onderwerpen gaan over relevante actualiteiten en zaken die CDD/KYC-specialisten in de praktijk als moeilijk ervaren. Zo weet jij wat er speelt en kun je het anderen uitleggen. 

Je sluit elke actualiteit af met een toets van drie vragen. Je bent aantoonbaar permanent actueel als je per 31 december van het kalenderjaar alle actualiteiten hebt behaald. Je behaalt de toetsen met een minimale score van 80%. Wanneer je alle toetsen in december van het kalenderjaar hebt behaald, kun je in het opleidingsportaal je persoonlijke certificaat downloaden. 

Inschrijven

Wwft Permanent Actueel (CDD/KYC)

Prijs
€ 114
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans