Op dit moment plannen we geen nieuwe data voor dit examen. Heb je vragen over het nieuwe CFP-bouwwerk en onze opleidingen om Certified Financial Planner (CFP) te worden? Neem dan contact met ons op.

Dukers Baelemans 6261
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Certified Financial Planner (CFP/FFP)
  4. Examentraining verkort theorie-examen CFP (voor EFA)
Certified Financial Planner (CFP/FFP)

Examentraining verkort theorie-examen CFP (voor EFA)

  • Optimale voorbereiding op het verkort theorie-examen CFP (voor EFA)
  • Uitgebreid oefenen met meerkeuze vragen
  • Je leert hoe je de meerkeuze vragen succesvol aanpakt
  • Studievormen Klassikaal
  • Lesdagen 1 dag
  • Prijs € 385

Wil jij jezelf als Certified Financial Planner (CFP) laten certificeren door de Stichting Certificering Financieel Planners? Dan dien je het CFP-examen te behalen. Dit examen bestaat uit een theorie-examen (meerkeuze) en een praktijkexamen (casus en mondeling assessment). Speciaal voor Erkend Financieel Adviseurs (EFA) aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH), biedt de FFP een verkort CFP theorie-examen aan.

Met onze examentraining bereid je jezelf optimaal voor dit verkort theorie-examen. Samen met een ervaren trainer en je vakgenoten oefen je intensief met meerkeuzevragen. Hierbij komt niet alleen de inhoud aan bod, maar leer je ook hoe je het beantwoorden van de meerkeuze succesvol aanpakt. Zo verhoog jij jouw slagingskans.

Voor kandidaten die geen EFA zijn en gaan deelnemen aan het normale theorie-examen CFP bieden wij de Examentraining theorie-examen CFP aan.

Inhoud

Met de Examentraining verkort theorie-examen CFP (voor EFA) bereid je jezelf optimaal voor op het verkort theorie-examen CFP en verhoog je jouw slagingskans. 

Voor wie?

Deze examentraining is geschikt voor Erkend Financieel Adviseurs (EFA) aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH) die gaan deelnemen aan het verkort theorie-examen CFP voor EFA. Voor kandidaten die gaan deelnemen aan het normale CFP theorie-examen bieden wij de Examentraining theorie-examen CFP aan.

Let op: cursisten die op dit moment de verkorte Leergang CFP volgen bij Dukers & Baelemans, hoeven zich niet voor deze examentraining in te schrijven. De examentraining maakt reeds onderdeel uit van deze opleiding.

Examen

De examendata voor de CFP examens vind je op de website van de FFP.

Voorbereiding

Een succesvolle examentraining begint bij een goede voorbereiding. Daarom adviseren we je om de theorie die op het examen getoetst wordt vooraf goed te bestuderen en alvast een aantal oefenexamens te maken. Cursisten die bij Dukers & Baelemans de Leergang CFP - Digitaal Zelfstudiepakket volgen of de Verkorte leergang CFP gevolgd hebben maar nog niet geslaagd zijn, vinden de syllabi en oefenexamens in de digitale leeromgeving.

Startdata en locaties

Examentraining verkort theorie-examen CFP (voor EFA)

Prijs
€ 415

Geen startdata gevonden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans