1. Home
  2. PE Financieel Planner (CFP)

CFP®-gecertificeerd blijven

Ben jij een gedreven financieel planner die altijd op zoek is naar manieren om te groeien? Behaal jouw PE-punten met onze opleidingen en programma's voor jouw professionele ontwikkeling.

Opleidingen voor financieel planners

In een financiële wereld die wordt gekenmerkt door snel veranderende en groeiende complexiteit, is jouw professionele ontwikkeling van vitaal belang. Met ons aanbod blijf je up-to-date van de nieuwste trends en regelgeving, pas je jouw kennis direct toe en bouw je het vertrouwen op met jouw gewaardeerde klanten. Samen werken we aan jouw succes als financieel planner.

Meer weten over Permanent Actueel? Bekijk de video voor een korte uitleg!

Permanent actueel

In een goed financieel advies houd je rekening met actuele ontwikkelingen. Zorg er met Permanent Actueel voor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste feiten. Bekijk Permanent Actueel waar en wanneer jij wilt en pas het geleerde direct toe in de praktijk.

Als je deelneemt aan Permanent Actueel voor de module Wft Hypothecair Krediet, Inkomen, Vermogen of Pensioen en CFP lid bent, krijg je 4 PE CFP punten voor het onderdeel Kennis & Actualiteit.

Inschrijven

Ontdek meer over financiële planning

Maak kennis met jouw (toekomstige) trainers op het YouTube kanaal van Dukers & Baelemans. Ook vind je het antwoord op belangrijke vragen over jouw vakgebied, kort en eenvoudig uitgelegd door een van de specialisten. 

            

FAQ

Waarom zijn PE-punten belangrijk?

Jouw succes als financieel planner is afhankelijk van jouw vermogen om bij te blijven in een voortdurend veranderende financiële wereld. PE-punten behalen is niet alleen een vereiste, maar het stelt je ook in staat om jouw klanten beter van dienst te zijn door de nieuwste inzichten en regelgeving te begrijpen.

Hoeveel PE-punten heb ik nodig om gecertificeerd financieel planner te blijven?

Ben je CFP®-gecertificeerd? Voor het behoud van de CFP®-certificering dien je, vanaf 2024, jaarlijks 20 PE-punten te behalen, waarvan 14 in de pijler Kennis & Actualiteit (K&A) en 6 in Praktijktoepassing (PT).

Zijn de opleidingen van Dukers & Baelemans geaccrediteerd?

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de Federatie Financieel Planners (CFP®) en worden verzorgd door toptrainers uit de praktijk.

Wat houdt het nieuwe CFP-bouwwerk in?

Per 1 januari 2023 is er een nieuw vakbekwaamheidsbouwwerk voor Certified Financial Planners (CFP®). De stichting FFP richt zich met het nieuwe bouwwerk op life-events van klanten, waardoor je als CFP vanaf 2023 beter aansluit op de financieel professional en zijn klant.

Wijzigt de PE-cyclus door het nieuwe CFP-bouwwerk?

Met de wijziging van het CFP bouwwerk verandert de PE-cyclus met PT- en K&A-punten niet. Huidige CFP-leden kwalificeren zich per 1 januari 2023 voor alle vier de profielen.

We horen graag van je!

Wil je meer informatie over onze PE CFP opleidingen of een studieadvies op maat? Wij staan voor jou klaar via e-mail, telefoon of Whatsapp (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

Incompany (maatwerk)

Wil je weten hoe we jouw medewerkers kunnen voorbereiden én doorontwikkelen op het gebied van financiële planning? Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van hoogwaardige incompany-opleidingen en het ontwikkelen van leerlijnen en leertrajecten in samenwerking met partners, staan we klaar om jouw medewerkers versnelt te ontwikkelen in de dynamische financiële wereld.

Cursistendesk Dukers Baelemans
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans