Wft header
  1. Home
  2. Wft Inkomen

Wft Inkomen

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Inkomen. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

De overgang van Wft 2022 naar 2023 voor 'Wft - examentraining via videoleren'

Vanaf 1 april heb je toegang tot nog relevante bestaande content vanuit de 2022 omgeving. De Wft 2022 versie wordt stap voor stap geactualiseerd. De video leercontent wordt uiterlijk medio mei aangevuld met 2023 content in de huidige leeromgeving.

 

Wft Inkomen is de opleiding om jezelf voor te bereiden op het wettelijk examen. Met de beroepskwalificatie Adviseur Vermogen en Adviseur Inkomen heb jij de kennis in huis om als financieel professional klanten te adviseren over vermogensoplossingen en inkomensverzekeringen. Deze beroepskwalificaties haal je door te slagen voor de wettelijke examens Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Inkomen. Dukers & Baelemans helpt jou perfect voorbereid te zijn op het examen. Door middel van op maat gemaakte opleidingen en onze jarenlange ervaring en kennis slaag jij eenvoudig voor de examens.

Opleidingsaanbod Wft Inkomen

De opleiding Wft Inkomen heeft verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Wil jij de opleiding Wft Inkomen volgen waarbij je je eigen tijd in kan delen en volledig zelfstandig leert? Dan zou je kunnen kiezen voor een digitaal zelfstudiepakket. Heb jij liever les via een Virtual Classroom? Kijk dan eens of de 3-Daagse opleiding (incl. digitaal zelfstudiepakket) iets voor jou is. Hiernaast is het ook mogelijk om in één keer de opleidingen te volgen voor de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen & vermogen. Waar jij behoefte aan hebt of op welke manier je graag leert, Dukers en Baelemans houdt rekening met jouw wensen en behoeften. 

Wft Vermogen

Oefenexamen

Bereid je extra goed voor op het wettelijk examen met het gratis oefenexamen van Dukers & Baelemans. 

Bekijk hier het Wft Inkomen oefenexamen