Wft header
  1. Home
  2. Wft Pensioen

Wft Pensioen

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Pensioen. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

Zou jij je willen ontwikkelen tot een financieel professional die klanten adviseert over pensioenen? Met de opleiding Wft Pensioen heb je 1 van de 3 opleidingen in je bezit om te beschikken over de beroepskwalificatie Adviseur Pensioen. Dukers en Baelemans biedt jou een op maat gemaakte opleiding die je voorbereid op het wettelijk examen. Door te slagen voor de wettelijke examens Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Pensioen beschik jij over de beroepskwalificatie Adviseur Pensioen. Je slaagt gemakkelijk met onze opleiding door onze jarenlange ervaring en kennis. 

Opleidingsaanbod Wft Pensioen

Binnen onze opleidingen kun je kiezen tussen verschillende pakketten en leervormen. Door onze brede aanbod in mogelijkheden heb jij de mogelijkheid om de opleiding op jouw manier te volgen. Leer jij graag klassikaal? Dat kan! Zelfs als je weinig tijd hebt om deze te volgen, kun je ook kiezen voor een Virtual Classroom. Dit is een combinatie van online en offline leren. Zo kun jij studeren in een vorm die bij jou past. Werk jij liever vanuit thuis? Dan zou een digitaal zelfstudiepakket iets voor jou kunnen zijn. Je krijgt dan toegang tot onze interactieve digitale leeromgeving. 

Wft Pensioen

Permanent Actueel

Wil jij op de hoogte blijven van actuele ontwikkelen binnen het vakgebied? Om een goed financieel advies te kunnen geven zul je rekening moeten houden met actuele ontwikkelingen. Met ons kennisplatform Permanent Actueel ben jij altijd op de hoogte. Het is een gemakkelijke manier om altijd up-to-date te zijn van de laatste veranderingen op het gebied van de laatste veranderingen.