Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
WEBSIZE Dukers Baelemans 6978
Terug naar het overzicht

Gratis Wft en PE oefenexamens 2021

Dukers & Baelemans helpt je graag met jouw voorbereiding op de Wft en PE examens. Om je alvast kennis te laten maken met het soort vragen dat je op het examen kunt verwachten, hebben wij voor iedere Wft en PE module een gratis oefenexamen samengesteld. Na de oefenvragen volgen de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden.

01-04-2021
2 minuten

Download hieronder het oefenexamen van de module van je keuze. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens tussen 1 april 2021 en 1 april 2022. Na 1 april 2022 wijzigt de inhoud van de examens en publiceren wij nieuwe oefenexamens.

Wft oefenexamens:

PE oefenexamens:

Optimaal voorbereiden op het Wft of PE examen?
Wil je na het maken van het oefenexamen direct aan de slag met een Wft of PE studie? Boek dan direct één van onze Wft of PE opleidingen. Een optimale voorbereiding op het examen bereik je met het digitale zelfstudiepakket van de module van je keuze in combinatie met een examentraining en/of oefenexamens. 

Direct een examen boeken?
Boek dan bij de bestelling van je Wft of PE opleiding direct een examenvoucher mee. Met deze voucher boek je jouw examen op de locatie, datum en het tijdstip van jouw keuze via de website van het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD)

Heb je nog vragen?
Onze medewerkers van de Cursistendesk staan je graag te woord. Zij zijn bereikbaar via 088 - 82 88 788, contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of WhatsApp 06 - 55 33 22 88 of chat (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur).

Delen:

Meer nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.